Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

Olvasóink a könyvről

“Szívből ajánlom a gyógyító kódot mindenkinek. Egyszerű, hatékony, isteni ajándék.”

dr. Domján László

orvos és agykontrolloktató

“A Gyógyitó kód cimü könyv nagy ajándék az emberiségnek. Egy olyan módszer, mellyel mindenki önmagát tudja kezelni energiával. Mindenkinek tiszta szivvel tudom ajánlani!”

Farkas Katalin

kineziológus

“Hálásan köszönöm önnek gyors intézkedését. A Gyógyító kód c. könyv remek, hiányt pótló kiadvány. Gratulálok hozzá. Kedvencemmé vált. További szép napot kívánok önnek, és további sikereket.”

Angyal Judit

“Szó szerint kezünkben a gyógyulás kulcsa ….:-)”

Parad Anna

“Nem olyan rég került a kezembe, egyszerűen nem tudom letenni, falom az oldalakat, itt a kód Mindenki gyógyulására :)”

Péliné Bokor Judit

“Isten áldása és az Én köszönetem a kódos könyvért.”

Kertész Bea

“A könyv, ami percek alatt megváltoztatja az Életed! Nekem már sikerült! Osszátok! Olvassátok!”

Gyöngyösi Frana

“Hálásan köszönöm , hogy terjesztik ezt a könyvet, én is megteszem ami tőlem telik, hogy minél több emberhez eljusson. Tudatszint emelő hatása jelentős, ami a mai időkben nagyon fontos.”

“A Gyógyító kód című könyv az emberiség jelene és jövője. Amitől végre ráébredünk,hogy tehetünk egészségünkért,épségünkért és életünk milyenségéért.”

Tóth Béláné Kallós Ibolya

“Jó szívvel ajánlom figyelmükbe ezt a könyvet. Én már megvettem, használom.
Tisztelettel:”

Molnár Pál

“A könyv fantasztikus, nem tudtam letenni, régen történt már ilyen velem. Sok utat bejártam, de most úgy érzem, ez volt a hiányzó láncszem, a pont az i-re.”

Nikodém Gábor

“Két hete kaptam kölcsön a Barátnőmtől a Gyógyító kód könyvet. Rendszeresen végzem. Fantasztikus! Nagyon tetszik, már több barátomnak, barátnőmnek  ajánlottam…”

Kricskovits Marica

shiatsu terapeuta és Do-in oktató

“November eleje kódolok mindennap magamon, úgy érzem, ez egy csoda, ami velem történik. Nem is tudom szavakba önteni azt a hálát, amit érzek. Megváltoztatta az eddigi életemet, napról napra emeli a lelkemet. 10 év nagyon kemény önismereti út áll mögöttem, nyugodtan merem állítani, hogy ez a pár hónap munka, amióta kódolok, sokkal hatékonyabb mint az a jó pár év. 
Köszönöm Önöknek hogy lehetőségem volt megismerni a könyvüket.”
B. Judit

“Kedves Balázs! Köszönöm szépen a tájékoztatót a Gyógyító Kód könyv kapcsán! Örömmel értesítelek, hogy januárban megkaptam a Fiamtól a könyvet. Előtte minden előadásodat meghallgattam! Azóta alkalmazom a Csodálatos Gyógyító Kódot Férjemmel együtt. Új VILÁG nyílt meg előttünk. Hálásan köszönjük! Azóta már nagyon sok embernek elmondtam, megmutattam a gyakorlati alkalmazását.”

A. Jánosné

“Gratulálok! Nagyon örülök annak, hogy már a 7. kiadás is megjelent. Ez köszönhető Neked, és a könyv tartalmának. Valóban nagyon működik a kód!”

Révész Marika

“Két hete kaptam kölcsön a Barátnőmtől a Gyógyító kód könyvet. Rendszeresen végzem. Fantasztikus! Nagyon tetszik, már több barátomnak, barátnőmnek  ajánlottam…”

Kricskovics Marica

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így elsők között értesülhetsz A Gyógyító Kóddal kapcsolatos legújabb hírekről, siker- és gyógyulástörténetekről, illetve a lakóhelyeden vagy annak közelében megtartandó előadásaink időpontjairól!

Feliratkozásodért cserébe elküldjük neked ajándékba a könyv első 73 oldalát, valamint a könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot.
A Szeretetkód weboldala
Amivel még magadon segíthetsz - Leviter