Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

Az előadásokról

Rendszeresen tartok előadásokat A Gyógyító Kódról. Ezen előadások során elmondom és bemutatom a kódok helyes alkalmazását, és megtanítom a résztvevőket a képzelőerejük helyes használatára.

Egy előadás időtartama a közönséggel való beszélgetéssel együtt általában 1,5-2 óra.

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna ez a nagyszerű öngyógyító eljárás, így ha szívesen szerveznél nekünk egy ilyen előadást – akár csak a szűk baráti köröd vagy családod számára -, írj nekem, hogy megbeszéljük a részleteket: leviter@leviter.hu

“A Gyógyító kód című könyv nagy ajándék az emberiségnek. Egy olyan módszer, mellyel mindenki önmagát tudja kezelni energiával. Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani!”

Farkas Katalinkineziológus

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így elsők között értesülhetsz A Gyógyító Kóddal kapcsolatos legújabb hírekről, siker- és gyógyulástörténetekről, illetve a lakóhelyeden vagy annak közelében megtartandó előadásaink időpontjairól!

Feliratkozásodért cserébe elküldjük neked ajándékba a könyv első 73 oldalát, valamint a könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot.
A Szeretetkód weboldala
Amivel még magadon segíthetsz - Leviter