Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

Az előadásokról

Rendszeresen tartok előadásokat A Gyógyító Kódról. Ezen előadások során elmondom és bemutatom a kódok helyes alkalmazását, és megtanítom a résztvevőket a képzelőerejük helyes használatára.

Egy előadás időtartama a közönséggel való beszélgetéssel együtt általában 1,5-2 óra.

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna ez a nagyszerű öngyógyító eljárás, így ha szívesen szerveznél nekünk egy ilyen előadást – akár csak a szűk baráti köröd vagy családod számára -, írj nekem, hogy megbeszéljük a részleteket: leviter@leviter.hu

“Két hete kaptam kölcsön a Barátnőmtől a Gyógyító kód könyvet. Rendszeresen végzem. Fantasztikus! Nagyon tetszik, már több barátomnak, barátnőmnek  ajánlottam…”

Kricskovics Marica

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így elsők között értesülhetsz A Gyógyító Kóddal kapcsolatos legújabb hírekről, siker- és gyógyulástörténetekről, illetve a lakóhelyeden vagy annak közelében megtartandó előadásaink időpontjairól!

Feliratkozásodért cserébe elküldjük neked ajándékba a könyv első 73 oldalát, valamint a könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot.
A Szeretetkód weboldala
Amivel még magadon segíthetsz - Leviter