Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

A szerzők

ALEXANDER LOYD ND, PhD

Alex LoydDr. Alex Loyd pszichológiából és természetgyógyászatból szerzett doktori fokozatot. Éveken keresztül sikeres magánpraxist folytatott tanácsadóként és később alternatív módszereket alkalmazó terapeutaként. Tizenkét éven keresztül járta a világot, hogy gyógymódot találjon felesége, Tracey klinikai depressziójára. Mialatt ezután kutatott, megismert különböző technikákat, melyek képesek ugyan megszüntetni a depresszió és más betegségek tüneteit, de nem hoznak tartós gyógyulást. Dr. Loyd ezután az energiák és a kvantumfizika alapos tanulmányozásába kezdett.

2001 tavaszán felfedezett egy egyszerű, fizikai mechanizmust, ami végre meggyógyította felesége depresszióját. Ennek a mechanizmusnak A Gyógyító Kód nevet adta.

Alex rendszeresen nyilatkozik különböző médiumokban, és szakterületén a Kódok felfedezése óta a világ egyik legkeresettebb magánorvosa − 50 USA-tagállamból és több mint 155 országból egyre többen alkalmazzák A Gyógyító Kódok rendszerét, hogy meggyógyítsák szinte bármilyen testi, lelki, a sikerrel vagy emberi kapcsolataikkal összefüggő problémájukat. Dr. Loyd több mint 200 oktatót képzett ki, akik telefonon keresztül dolgoznak együtt a kliensekkel, segítve őket ezen egyszerű, természetes eljárás alkalmazásában.

A Gyógyító Kód című könyve eddig 32 országban és 28 nyelven jelent meg, és több kategóriában első helyen szerepelt az Amazon.com bestsellerlistáján.

Dr. Loyd feleségével, Hope Tracey-vel és két fiával, Harryvel és George-dzsal él az USA-ban, Tennessee államban.

“Az a küldetésünk, hogy a világ figyelmét a szív ügyeire fordítsuk, emberről emberre. Problémáinknak ez a forrása és egyben megoldása is.”

Alexander Loyd

BEN JOHNSON MD, DO, NMD

Ben JohnsonDr. Ben Johnson orvosi karrierje több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. Fő érdeklődési területe a rák, idejének legnagyobb részét a betegség kutatásának és eljárások kidolgozásának szenteli. Első orvosi diplomáját a Missouri állambeli Kansas város Egészségtudományi Egyetemén szerezte hátgerincmasszázzsal gyógyító orvosként, orvosdoktori diplomát Montserratban, a The University of Science, Arts and Technologyn (Tudomány-, Művészeti és Műszaki Egyetem), természetgyógyász-diplomát a washingtoni The United States School of Naturopathyn (Az Egyesült Államok Természetgyógyász Iskolája) szerzett.

Hagyományos és alternatív gyógyászatot alkalmazó orvosként több éven keresztül volt a Georgia államban lévő atlantai Immune Recovery Clinic (Immunológiai Klinika) orvosigazgatója, ahol 2004 októberében mondott fel, hogy munkáját teljes egészében A Gyógyító Kódokkal való foglalkozásnak szentelhesse, miután azok kigyógyították őt gyógyíthatatlannak diagnosztizált Lou Gehrig-betegségéből (amiotrófiás laterálszklerózis). Soha azelőtt nem találkozott olyan terápiás eljárással, amely a vegetatív idegrendszert percek alatt helyreállítja, és beindítja a testben működő eredeti, természetes gyógyító folyamatokat. Mára világszerte előadásokat tart A Gyógyító Kódokról és azok működésének módjáról.

Dr. Ben Johnson A Gyógyító Kód című könyv társszerzője, és az egyetlen orvos, aki közreműködik a népszerű A titok (The Secret) című filmben és könyvben.

Az USA-ban, Georgia államban él feleségével és hét gyermekével.

“Szeretném megköszönni Dr. Alex Loydnak a kitartását, amivel segített ezt az életet megváltoztató tudást eljuttatni azokhoz, akiket megsebeztek az élet problémái (azaz mindnyájunkhoz). A lappangási idő hosszú volt, a világrahozatal nehéz, de a győzelem és a diadal felemelő. Ez a könyv arról szól, hogyan változtassuk meg életünket egy elsődleges szinten – nem azáltal, hogy keményebben dolgozunk, vagy még erősebben küzdünk, hanem hogy megértjük és alkalmazzuk az egyszerű fizikát a testünkön, hogy az azzal saját magát meg tudja gyógyítani. A test a gyógyító, amelynek fentről adományozták ezt a képességet. A Gyógyító Kód az eszköz, mely felszabadítja a gyógyítót, hogy az elvégezhesse a feladatát. Ez végtelenül egyszerű – mint a legtöbb nagy felfedezés.
Alex, mélységesen hálás vagyok neked a felfedezésért, amely megmentette az életem.”

Ben Johnson

“Gratulálok! Nagyon örülök annak, hogy már a 7. kiadás is megjelent. Ez köszönhető Neked, és a könyv tartalmának. Valóban nagyon működik a kód!”

Révész Marika

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így elsők között értesülhetsz A Gyógyító Kóddal kapcsolatos legújabb hírekről, siker- és gyógyulástörténetekről, illetve a lakóhelyeden vagy annak közelében megtartandó előadásaink időpontjairól!

Feliratkozásodért cserébe elküldjük neked ajándékba a könyv első 73 oldalát, valamint a könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot.
A Szeretetkód weboldala
Amivel még magadon segíthetsz - Leviter