„Anyával kapcsolatban: kb. nyár vége óta vettem észre rajta azt, hogy elfáradt, vagy inkább belefáradt az egészbe és feladta. Akkor folyamatosan hagyta abba azokat a dolgokat, amiket vittem neki, vagy tanítottam neki… November közepén ment el és borzasztóan sokat szenvedett. Én nem félek a haláltól… de ennek ellenére valahogy mégsem tudtam elengedni.
Épp akkor vitték kórházba egy munkatársamat is, akit kb. 5 hónapig még én helyettesítettem a saját munkám mellett és így gyászolni sem volt időm. Áprilisra teljesen kimerültem testileg, lelkileg, szellemileg. Ekkor elmentem 2 hétre szabadságra, de folyamatosan kerestem a megoldást, mert tudtam, hogy valami nem stimmel, mert még mindig nem tudtam elengedni az anyámat. 2-3 naponta a semmiből hihetetlen érzelmi hullámokat éltem meg.
A gyógyító kódot májusban vettem meg, teljesen véletlenül… 🙂 épp azon „dolgoztam”, hogy hogyan tudom magam kihúzni abból az
érzelmi gödörből, amiben voltam, amikor valahol megláttam ezt a könyvet és megvettem. A könyv elejébe épp csak belelapoztam és beleolvastam… a problémát sem tudtam pontosan megfogalmazni, csak egy nagyon erős fájdalomérzés volt bennem, amit talán ezekkel a szavakkal lehet körülírni: hiábavalóságérzés, hiány, minden értelmetlen (pedig tudom, hogy nem volt az), ürességérzet, céltalanság stb.
Ezek törtek rám váratlanul, kiszámíthatatlanul és már nagyon elegem volt abból, hogy nem tudtam megoldani, saját magamat blokkoltam és a saját energiámat „kukáztam ki” :).
Kb. 1-2 nap múlva sokkal-sokkal jobb lett a kedvem és már talán több, mint 1 hónapja nem jött elő az, amit fent leírtam. Bocs, hogy
ennyire belementem a részletekbe, de szerintem hat, legalábbis nálam nagyon-nagyon gyorsan működött a dolog.”
Judit