Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

„Még az elmúlt évben Veszprémben tartott előadásod során én is elmondtam, hogy a gyógyító kódok segítségével miként sikerült megszabadulnom egyik fizikai problémámtól, s ráadásul azóta azt egy másik problémámra is sikeresen alkalmaztam. … most már 2 sikeres gyógyulásomról is tudok írni:
2015. február körül borzasztó erős és állandó fájdalmaim keletkeztek testem bal oldalán csípő, derék környékén, de sokszor meg sem tudtam határozni, hogy ez valóban hátulról indul-e ki vagy elölről, esetleg gyomor felől, mert olyan görcsös, csavaró fájdalom volt. Már a munkámat sem tudtam elvégezni, s ha megpróbáltam pihenni, lefeküdni, akkor sem szűntek meg a fájdalmaim. Felkerestem a háziorvosomat, aki 10 db-os injekciókúrával próbált kezelni. Nem tudom már, hogy milyen injekció volt, egy része fájdalomcsillapítót tartalmazott, a másik része pedig valamilyen gyulladáscsökkentőt. Amíg a fájdalomcsillapító hatott, jól voltam, s amikor a hatás elmúlt, a kegyetlen fájdalmak visszatértek. Közben a kúra befejeztével − mivel a fájdalmaim nem szűntek meg – háziorvosom (aki egyébként lelkiismeretes és jó szakember) át akart térni valamilyen szteroidinjekció-kúrára. Ezt már nem engedtem, s mivel éppen akkor fejeztem be A Gyógyító Kód c. könyv olvasását, úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom ennek az alkalmazásával. Elkezdtem végezni a gyakorlatokat, de mellette kezdetben naponta 3-4 alkalommal be kellett vennem a fájdalomcsillapítót. A gyakorlatokat napi 3-4 alkalommal végeztem. 4-5 nap elteltével felfigyeltem arra, hogy mintha kevesebb
fájdalomcsillapítót vettem volna be. Kb. újabb 1 hét elteltével már csak 2, majd végül 1 fájdalomcsillapítóra volt szükségem, s további egy-két nap elteltével a fájdalmaim teljesen megszűntek. Így kb. 3 hét elteltével teljesen panaszmentes lettem. Utána még további 3-4 hónapig végzetem a gyakorlatot, naponta már csak 2-3 alkalommal, nehogy a problémám visszatérjen. Most már közel 1 éve megszűnt a problémám és nem tért vissza.

Azóta volt még egy sikeres gyógyulásom. Ez év őszén a jobb térdem fájdalmára – porckopásként, ízületi fájdalomként diagnosztizálták − alkalmaztam, szintén 2-3 hét kellett a problémám megszűnéséhez.
Jelenleg a térdemmel már jógázom és túrázom fájdalom nélkül. A gyakorlatokat – függetlenül attól, hogy éppen van-e konkrét problémám, tudok-e róla − naponta 1-2 alkalommal jelenleg is elvégzem, mivel lelkileg, érzelmileg is olyan döbbenetesen jó hatással van rám, amely leírhatatlan. Köszönettel és üdvözlettel:”
Dr. Sz. M.