Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

„Azért tartom zseniálisnak a Gyógyító kódot, mert vannak esetek, amikor hiába vagyunk tudatában a problémánk gyökerének, az nem hoz megoldást. Ha a tudatalattink egy helyzetet például életveszélyesnek könyvel el, akkor a tudatalatti szintjén kell megoldanunk a problémát.
Gyakorlott sofőr vagyok, sok tízezer kilométer balesetmentes vezetéssel a hátam mögött. Négy évvel ezelőtt Szlovéniában egy alagúton hajtottam át a kocsimmal, amikor a szintén az alagútban haladó kamionnak kiesett a kereke, amit éppen ki tudtam kerülni. Akkor tudatosodott bennem, hogy az alagutakban nincs leállósáv, és ez a helyzet életveszélyes volt.
Az élet folyt tovább, meg is feledkeztem az esetről, de amikor később Olaszországból Ausztriába mentem, szintén alagutakon mentem keresztül. Erős hányinger lett rajtam úrrá, félre kellett állnom az első alagút után és félelem fogott el, hogy nincs leállósáv. A következőnél már remegett minden porcikám, elgyengültem, izzadtam, rosszul lettem. Kimondhatatlan nagy nehézségek árán, csigatempóban tudtam le az összes alagutat és akkor tudatosodott bennem, hogy az „alagútfóbiám” a szlovéniai eset miatt alakulhatott ki, hiszen előtte nem volt ilyen gondom. Ez után az eset után kerültem minden alagutat.
Egy alkalommal véletlenül nem tértem le időben az M6 autópályáról, mielőtt még az alagutakhoz értem volna. Megláttam, hogy át kellene mennem rajta, de elkapott a félelem. A lábam remegett, izzadtam, szédültem, hányingerem volt, már képtelen voltam tovább menni. Félreálltam az alagút előtti leállósávon, mert tudtam, odabent már nem lesz rá lehetőségem. A helyzet abszurditása az volt, hogy tudtam: bolondság félnem, hiszen nagyon kicsi a valószínűsége, hogy még egyszer előfordul a kamionos eset, viszont tudtam, hogy fóbiám van, amitől rosszul vagyok, és ezért talán én okozok balesetet, ráadásul nincs leállósáv… Egy ördögi kört építettem fel magamnak úgy, hogy a problémával maximálisan tisztában voltam. Az M6 autópályán persze az alagút előtt nem szabadna félre állni, és rövidesen megjelent egy rendőrautó. Szerencsémre kedvesek voltak és megértették, hogy nem fogok tudni átmenni az alagúton, ezért az egyikőjük átült és átvezetett helyettem, én pedig gond nélkül folytathattam az utamat tovább.
Az eset után eszembe jutott a Gyógyító kód, amit nem sokkal előtte vásároltam meg. Mivel sokat vezetek, szükségem volt egy megoldásra, és elkezdtem alkalmazni a kódokat. Mindössze három alkalom elég volt, hogy vegyem a bátorságot és a budai Váralagutat ne elkerüljem, hanem átmenjek rajta. Elenyésző félelem volt bennem, de a biztonság kedvéért gondolatban végig alkalmaztam a kódokat. Azóta számtalanszor vezettem át alagutakon és a félelem nem jelentkezett.
Balázs! Szavakban nem kifejezhető, mennyire hálás vagyok Neked, hogy elhoztad Magyarországra a könyvet! Azóta is számtalan kisebbnagyobb esetre alkalmaztam és minden élethelyzetben sikeres. Remélem áldozatos munkád hatására minden ember megismeri idehaza is ezt az egyszerűen nagyszerű módszert problémáik megoldására!
Köszönöm!”
G. Judit