Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

Gyógyulások

Ezen az oldalon gyűjtjük össze azokat a gyógyulástörténeteket, amelyeket A Gyógyító Kódot gyakorlók osztottak meg velünk. Külön jelzéssel láttuk el a magyar olvasók által elküldött esetleírásokat. A világ minden részéből érkező esetekből is kiválasztottunk néhány nagyon jellemzőt és tanulságosat, ezeket is folyamatosan publikáljuk itt.

Örülnénk, ha te is elküldenéd nekünk a tapasztalataid a kódokkal kapcsolatban, mint ahogy jónéhány olvasónk már meg is tette (a linkre kattintva letöltheted a történeteiket): Magyar olvasók gyógyulástörténetei

Adj reményt, segíts másoknak: várjuk a te történeted is, ami egyaránt lehet gyógyulással, (pár)kapcsolattal vagy a sikerrel összefüggő. Ha szeretnéd másokkal is megosztani a gyógyulásod, kérünk, töltsd ki ezt a formulát vagy küldd el nekünk a történeted erre az e-mail címre: leviter@leviter.hu. Írd meg azt is, hogy névvel vagy név nélkül jelenjen-e meg a leveled.

EREDMÉNYEK A GYÓGYÍTÓ KÓDOKKAL:

Gyász

„Kb. 1 évvel ezelőtt kaptam kézhez a Gyógyító Kódot. Akkoriban friss gyászban voltam édesapám halála miatt, aki nagyon csúnyán szenvedett, mielőtt elköltözött. Nagyon közel állt hozzám, távozása az egész családot mély lelki fájdalmakba vetette… A gyász, a gyerekek miatti éjszakázások, a magamra utaltság, egyre komolyabb alvászavarok – karácsony környékére az idegösszeroppanás szélére kerültem… Öngyilkossági gondolatokkal játszadoztam. Úgy éreztem, a lelkem el akar menni innen… Aztán össze kellett szedni magam. A gyerekeket föl kell nevelni. És ekkor vettem kézbe a könyvet, 1-2 hónapig csak állt a polcon. Az elején úgy éreztem, nem lesz elég lelki erőm, hogy megugorjam a lépcsőfokokat. Miközben olvastam, csak zokogtam. Aztán nagy szünet. Nagyon lassan tudtam haladni… Ha akkor… nem adja a kezembe ezt a könyvet, nem tudom, hogy hogyan tudtam volna fölállni abból a mély gyászból, a magamra hagyatottságból… Nagyon köszönöm a sok lelki erőt.”
E.

Szexuális erőszak

„Egy olyan problémát sikerült megoldanom, amit sem pszichológus és más alternatív gyógyító sem tudott meggyógyítani. Akkor
ott veled a gyökeréig sikerült lemennem. A sok segítség ellenére még nagyon erős emlék volt bennem a kisgyermekkoromban
ért szexuális erőszak… Nagyon boldog voltam… mert nagy megkönnyebbülés volt már ez is számomra és maga a csoda !!! :)”
M.

Bipoláris affektív zavar (mániás depresszió)

„Egy kedves ismerősöm ajánlására vettem meg A Gyógyító kód c. könyvet. Egészségügyi végzettségű hölgy vagyok. Tudásomat évek
óta gazdagítom természetgyógyászati ismeretekkel is. Számos öngyógyító, önsegítő tanfolyamon, képzésen részt vettem. Jó pár betegséget „sikerült összegyűjtenem” az évtizedek alatt. Dacára, hogy számos technikát, módszert elsajátítottam, mégsem voltam eredményes. Alig vártam, hogy végre a gyakorlatokhoz érjek. Amikor kiolvastam a könyvet, iszonyatos káoszt éreztem. A lényeget természetesen megértettem, csak abban voltam bizonytalan, hogy hogy is kezdjek hozzá, mi a pontos menet. Másnap reggel arra ébredtem, hogy borzasztó rosszul éreztem magam. Bipoláris affektív zavarral (régen mániás depressziónak hívták) kezelnek évek óta, gyógyszereket is kell szednem. Úgy éreztem, hogy az egyensúlyban tartott állapotom egyik napról a másikra, mindenféle indok nélkül felborult. A tapasztalt testi és lelki tünetektől bepánikoltam. Az őrjítő gondolatoktól, a félelemtől, sőt, halálfélelemtől úgy éreztem, hogy megbolondulok, pontosan ilyen állapotban kerültem évekkel ezelőtt pszichiátriai osztályra. A gyakorlat befejeztével katartikus élményben volt részem. Végtelen nyugalom, boldogság áradt szét bennem. A felemelő megkönnyebbülés érzésén túl, az összes panaszom megszűnt és nem tért vissza azóta sem. Ennek a sajátos módszernek a birtokában most már biztonságban érzem magam.”
F. Gy.

Pánikbetegség, depresszió

„Több mint tíz éve küzdök különböző lelki eredetű problémákkal:
pánikbetegséget, később depressziót majd szorongásos depressziót diagnosztizáltak nálam. Végigjártam a magyar egészségügy által kínált megoldások szinte mindegyikét, jártam pszichiátrián, pszichológusoknál, SzTK- és magánrendeléseken, kineziológusnál, természetgyógyásznál. Kezeltek több terápiával, homeopátiás készítménnyel, fülakupunktúrával, nyugtatókkal, antidepresszánsokkal egyaránt. Egyedül az antidepresszáns-nyugtató kombó segített. De rendre, amint egy-egy kúra végére értem és elhagytam a gyógyszereket, kisvártatva problémáim újra visszatértek. A sokadik visszaesésem után úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gyógyszer nélkül próbáljuk megoldani problémáim. Nagyon nehéz időszak következett… és sajnos
a problémák nem oldódtak meg. Megtanultam ugyan a tünetekkel és a betegséggel együtt élni, de nagyon zárkózott és magányos
lettem. A családomban is csak a szorongást és félelmeimet éreztem, ami valósággal megbénított. Ebben a kilátástalan helyzetben láttam meg Balázs linkjét a Gyógyító kódról 2013. karácsonya előtt. Eléggé szkeptikusan, de elkezdtem használni… Néhány hónapja végzem a kódot félelmeim, szorongásaim és különböző testi tünetek kezelésére és szinte minden területen felfoghatatlan eredményeket érek el vele.
Köszönöm Istenem!!!”
András, 38 éves

Alvászavar, vérnyomás normalizálódása

„Nemrég kezdtem el a „Kódot” használni, így eredményéről még sokat nem tudok mondani, de az, hogy dolgozik, az biztos. Hosszú ideje alvászavarral küszködök, ami azt jelenti, hogy nem egy könnyű eset rendbehozatalával kezdtem, hiszen ez sem két perc alatt alakult ki, gondolom nem is két perc alatt fog normalizálódni. Viszont amiért érzem, hogy valami elkezdődött: az első két-három napom úgy telt el, ahogy még nem éreztem magam. Gyengeség, ez az amikor azzal a kifejezéssel lehet körbehatárolni, hogy fájt élni. A negyedik naptól viszont a vitalitásom sokkal magasabb szinten mozog, egy alkalmi fejfájást sikeresen eltüntettem, és azóta a vérnyomásom sem ugrált, ami szintén „csak úgy mellékesen” csúszott be.”
B. M.

Reflux

„Az én történetem egy éve februárban kezdődött. Derékfájdalommal küszködtem, aztán kiderült van egy gerincsérvem és egy kezdődő sérvem. 3 hétig kórházban kezeltek. Először csak izomlazítókkal, non-szteroid infúziókkal, de sajnos nem javult és nem tudtam még felülni sem. Aztán jött a szteroid, amitől jobban lettem és itthon már folytattam a rehabilitációt. Súlyfürdő, kezelések stb. Aztán kiderült, hogy a sok gyógyszer a gyomromban is megtette a hatását csak pont rosszat :(, refluxom lett. Hiába adtak rá gyógyszert, többfélét is több hónapon keresztül, nem javult. A nyelőcsövem iszonyúan fájt, hiába figyeltem az étkezésre. És ekkor jött az előadás… Kb. két hétig csináltam a kódot naponta minimum egyszer de volt, hogy kétszer is. És elmúlt a nyelőcső fájdalmam, nem szedek már gyógyszert sem, csak ritkán… Végső elkeseredésemben már a műtétre gondoltam, amikor Isten elküldte hozzám, nekem a kódokat!!!!!! Hálás vagyok és minden nap köszönetet mondok érte:) Mindenkinek ajánlom azóta is!!! Reklámozom ezerrel 🙂 Köszönettel:”
H.-né Judit

Hörgőgyulladás és hörgőszűkület, pajzsmirigyproblémák, depresszió

„Köszönöm, hogy lehetőséget adtak a fordítás és kiadás révén A Gyógyító Kód megismerésére! Először végigolvastam a könyvet. Utána nagy izgalommal kezdtem el használni a könyvben szereplő univerzális 6 perces kódot. Először azt hittem, talán képzelődök, mert úgy éreztem, mintha hullámzó-lüktető érzés sugározna az ujjaimból a megadott pontokon át a testem felé. Érdekes érzés volt és utána fantasztikus hatás!! Mintha könnyedébben vettem volna a levegőt. Hörgőgyulladásom és hörgőszűkületem van. Sípolt a mellkasom több éve, ami néhány nap után megszűnt a kód napi 1-2-szer 6 perces használatával!! Januárban és februárban is vérvétel után a hematológus és rheuma szakorvos is egyöntetűen azt mondták, hogy gyógyszert kell szedjek pajzsmirigyem rossz működése miatt… De nem volt rá szükség! A következő véreredményben tökéletes pajzsmirigyműködést mutattak ki!!! A vizsgálat előtt két héttel vettem meg a könyvet, néhány nap alatt elolvastam, és máris végeztem a könyvben leírt „gyakorlatokat”, általában csak reggelente, de olykor este is. Számomra is hihetetlen volt, hogy ilyen gyors gyógyulást produkáltak a kódok, de konkrét leletek bizonyítják! És még nem ért véget a történet! Két és fél éve depressziós vagyok, …illetve voltam. Nehezen lehetett kimozdítani, nem nagyon érdekelt semmi. Most jövök-megyek-intézkedek és újra van életkedvem! És mindez néhány hét leforgása alatt!! Köszönöm Gyógyító Kód!!!”
T. Á.

Gyász

„Anyával kapcsolatban: kb. nyár vége óta vettem észre rajta azt, hogy elfáradt, vagy inkább belefáradt az egészbe és feladta. Akkor folyamatosan hagyta abba azokat a dolgokat, amiket vittem neki, vagy tanítottam neki… November közepén ment el és borzasztóan sokat szenvedett. Én nem félek a haláltól… de ennek ellenére valahogy mégsem tudtam elengedni.
Épp akkor vitték kórházba egy munkatársamat is, akit kb. 5 hónapig még én helyettesítettem a saját munkám mellett és így gyászolni sem volt időm. Áprilisra teljesen kimerültem testileg, lelkileg, szellemileg. Ekkor elmentem 2 hétre szabadságra, de folyamatosan kerestem a megoldást, mert tudtam, hogy valami nem stimmel, mert még mindig nem tudtam elengedni az anyámat. 2-3 naponta a semmiből hihetetlen érzelmi hullámokat éltem meg.
A gyógyító kódot májusban vettem meg, teljesen véletlenül… 🙂 épp azon „dolgoztam”, hogy hogyan tudom magam kihúzni abból az
érzelmi gödörből, amiben voltam, amikor valahol megláttam ezt a könyvet és megvettem. A könyv elejébe épp csak belelapoztam és beleolvastam… a problémát sem tudtam pontosan megfogalmazni, csak egy nagyon erős fájdalomérzés volt bennem, amit talán ezekkel a szavakkal lehet körülírni: hiábavalóságérzés, hiány, minden értelmetlen (pedig tudom, hogy nem volt az), ürességérzet, céltalanság stb.
Ezek törtek rám váratlanul, kiszámíthatatlanul és már nagyon elegem volt abból, hogy nem tudtam megoldani, saját magamat blokkoltam és a saját energiámat „kukáztam ki” :).
Kb. 1-2 nap múlva sokkal-sokkal jobb lett a kedvem és már talán több, mint 1 hónapja nem jött elő az, amit fent leírtam. Bocs, hogy
ennyire belementem a részletekbe, de szerintem hat, legalábbis nálam nagyon-nagyon gyorsan működött a dolog.”
Judit

Fájdalmak megszüntetése, porckopás (ízületi fájdalom)

„Még az elmúlt évben Veszprémben tartott előadásod során én is elmondtam, hogy a gyógyító kódok segítségével miként sikerült megszabadulnom egyik fizikai problémámtól, s ráadásul azóta azt egy másik problémámra is sikeresen alkalmaztam. … most már 2 sikeres gyógyulásomról is tudok írni:
2015. február körül borzasztó erős és állandó fájdalmaim keletkeztek testem bal oldalán csípő, derék környékén, de sokszor meg sem tudtam határozni, hogy ez valóban hátulról indul-e ki vagy elölről, esetleg gyomor felől, mert olyan görcsös, csavaró fájdalom volt. Már a munkámat sem tudtam elvégezni, s ha megpróbáltam pihenni, lefeküdni, akkor sem szűntek meg a fájdalmaim. Felkerestem a háziorvosomat, aki 10 db-os injekciókúrával próbált kezelni. Nem tudom már, hogy milyen injekció volt, egy része fájdalomcsillapítót tartalmazott, a másik része pedig valamilyen gyulladáscsökkentőt. Amíg a fájdalomcsillapító hatott, jól voltam, s amikor a hatás elmúlt, a kegyetlen fájdalmak visszatértek. Közben a kúra befejeztével − mivel a fájdalmaim nem szűntek meg – háziorvosom (aki egyébként lelkiismeretes és jó szakember) át akart térni valamilyen szteroidinjekció-kúrára. Ezt már nem engedtem, s mivel éppen akkor fejeztem be A Gyógyító Kód c. könyv olvasását, úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom ennek az alkalmazásával. Elkezdtem végezni a gyakorlatokat, de mellette kezdetben naponta 3-4 alkalommal be kellett vennem a fájdalomcsillapítót. A gyakorlatokat napi 3-4 alkalommal végeztem. 4-5 nap elteltével felfigyeltem arra, hogy mintha kevesebb
fájdalomcsillapítót vettem volna be. Kb. újabb 1 hét elteltével már csak 2, majd végül 1 fájdalomcsillapítóra volt szükségem, s további egy-két nap elteltével a fájdalmaim teljesen megszűntek. Így kb. 3 hét elteltével teljesen panaszmentes lettem. Utána még további 3-4 hónapig végzetem a gyakorlatot, naponta már csak 2-3 alkalommal, nehogy a problémám visszatérjen. Most már közel 1 éve megszűnt a problémám és nem tért vissza.

Azóta volt még egy sikeres gyógyulásom. Ez év őszén a jobb térdem fájdalmára – porckopásként, ízületi fájdalomként diagnosztizálták − alkalmaztam, szintén 2-3 hét kellett a problémám megszűnéséhez.
Jelenleg a térdemmel már jógázom és túrázom fájdalom nélkül. A gyakorlatokat – függetlenül attól, hogy éppen van-e konkrét problémám, tudok-e róla − naponta 1-2 alkalommal jelenleg is elvégzem, mivel lelkileg, érzelmileg is olyan döbbenetesen jó hatással van rám, amely leírhatatlan. Köszönettel és üdvözlettel:”
Dr. Sz. M.

Autóvezetéstől való félelem

„Alapvetően Hulda Clark könyveit kerestem és ezek mellett volt a kínálatban A Gyógyító Kód, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mivel nagyon megfogott az, hogy egy olyan természetes és hatásos gyógymód, amit mindenki egyszerűen, pár perc alatt, különösebb képzés, vagy drága eszköz nélkül tud elvégezni, hogy fizikai, szellemi, érzelmi állapotán javítson általa. A könyvet először átlapozva picit haragudtam, hogy több száz oldal írás, hogy ilyen jó a módszer, olyan jó a módszer, na de hol van a „lényeg”? Persze megtaláltam végül a konkrét gyakorlatokat és utólag belátom, hogy bizony nagyon jó az a hosszú elővezetés, mert tudományosan igazolja benne a módszer működését és nagyon sok érdekes dologról szereztem tudomást általa. … Valami olyan dolog kellett, amiről biztosan tudhattam, hogy működik a módszer. … Ez pedig a vezetéstől való megmagyarázhatatlan félelem… a tanfolyam közben is éreztem, hogy ha majd egyedül kell autóba ülni, az nehéz lesz, vagyis inkább azt nem is tudtam elképzelni… Ha csak arra gondoltam, hogy nekem volán mögé kell ülnöm és a forgalomban más autók között kell vezetnem, már kivert a víz és összeugrott a gyomrom… Lényeg a lényeg, hogy gondoltam, hogy ha a vezetéssel kapcsolatos megfejthetetlen ellenérzésemet le
tudom küzdeni ezzel a módszerrel, akkor az számomra egy csoda és kellően meggyőz a módszer hatásosságáról. Elkezdtem a gyakorlatokat végezni, naponta csak egyszer sikerült rá időt szakítanom. Kb. 2 hónapig végeztem őket és aztán pedig vettem néhány ismétlő leckét és elkezdtem egyedül vezetni. Az első alkalmak azért nagy áttörést jelentettek, mert próbáltam kifogásokat keresni, de végül sikerült túllépni a saját határaimon és elkezdtem egyedül autóval járni. Nekem ez egy csoda… Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre!!! Saját sikeremen felbuzdulva vettem több példányt és ajándékoztam barátaimnak, ismerőseimnek. Üdvözlettel:”
Molnár Andi

“A könyv fantasztikus, nem tudtam letenni, régen történt már ilyen velem. Sok utat bejártam, de most úgy érzem, ez volt a hiányzó láncszem, a pont az i-re.”

Nikodém Gábor

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így elsők között értesülhetsz A Gyógyító Kóddal kapcsolatos legújabb hírekről, siker- és gyógyulástörténetekről, illetve a lakóhelyeden vagy annak közelében megtartandó előadásaink időpontjairól!

Feliratkozásodért cserébe elküldjük neked ajándékba a könyv első 73 oldalát, valamint a könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot.
A Szeretetkód weboldala
Amivel még magadon segíthetsz - Leviter