Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

Gyógyulástörténetek a következő témákörben: krónikus fáradtság

Vissza az összes gyógyuláshoz »

VISSZAKAPTAM AZ ÉLETEM

Én voltam az egyik legsikeresebb a szakterületemen az Egyesült Államokban, mígnem komoly tüneteim lettek, majd krónikus fáradtsággal és fibromyalgiával diagnosztizáltak. Két év után nagyrészt ágyhoz voltam kötve, állandó fájdalmaim voltak, rengeteg gyógyszert szedtem, de reménytelenül. Miután hat hónapja végzem a Gyógyító Kód gyakorlatait, mára az összes gyógyszer szedését abbahagytam, teljesen megszabadultam egy gyógyíthatatlan betegségtől, jobban érzem magam, mint azelőtt, hogy a diagnózist felállították, és újra dolgozom. Röviden: VISSZAKAPTAM AZ ÉLETEM.
– Patty

Krónikus fáradtság

„30 éves nő, két pici gyermekkel krónikus fáradságban szenvedett. Naponta 2x végezte a kódokat kb. 1 hétig és az energiaszintje látványosan megnőtt.”

Már három éve egészségügyi problémáim voltak…

2003 augusztusában már három éve egészségügyi problémáim voltak. A diagnózisom a következőket tartalmazta: Hashimoto thyroiditis, adenomiózis, rostszerű daganatok a méhben, cisztás fibrózis a mellben, gége-garati reflux, epekövekkel teli epehólyag, Epstein-Barr vírus, pánikrohamok és krónikus fáradtság szindróma. Több ezer dollárt költöttem orvosi számlákra. Próbáltam gyógyszereket, különféle ételeket és táplálékkiegészítőket. Két hónapig ágyban feküdtem, és a templomom embereinek kellett hozniuk az ételt a családom számára. Nem tudtam megfelelni a szerepeimnek, sem mint feleség, sem mint anya. Egészségügyi okokból szabadságra kellett, hogy menjek… Miután hat héten keresztül heti 3–5 alkalommal végeztem a (Gyógyító Kód-) gyakorlatokat, hihetetlen gyógyulást tapasztaltam. Tíz héttel azután, hogy elkezdtem azokat végezni, az ultrahang egyetlen rostdaganatot sem mutatott ki! Amikor kérdeztem az orvosokat, hogy mi lehetett, ami azt okozta, az egyikük odáig ment, hogy azt mondta, a radiológus, aki két éven keresztül értékelte ki az ultrahangvizsgálatok eredményét, és erősítette meg, hogy azokon rostdaganatok láthatók, biztos, hogy tévedett. Nem tudna erre az elképesztő gyógyulásra magyarázatot adni. Az utóbbi egy évben nem vettem be pajzsmirigygyógyszert, és szintén nem szedek semmilyen orvos által felírt gyógyszert. Egészen a mai napig nem távolíttattam el az epehólyagomat (két és fél éve azt mondták, hogy tele vagyok epekövekkel, ezért ezt kellene tenni). Mióta elkezdtem a gyakorlatokat, mindössze egy epehólyagrohamom volt, és az is csak az elején. Normál étrendet folytatok, és csodálatosan jól érzem magam. Az energiám és az erőm visszatért, és továbbra is naponta végzem a gyakorlatokat. Köszönöm Istennek, hogy meggyógyította a testem, és hogy az Alex Loyd által feltalált Gyógyító Kódokon keresztül feltárta gyógyító erejét. Ajánlom a Gyógyító Kódokat mindenkinek, akinek testi és lelki gyógyulásra van szüksége.
– Jennifer